Maven Publishing

Co-intelligentie op #1!

Co-intelligentie op #1!

Een krappe week na verschijnen komt 'Co-intelligentie: Slimmer werken met AI' binnen in de Bestseller 60 op #1. Binnen een week werden er meer dan 9.000 exemplaren verkocht van hét boek over AI van dit moment, in de Nederlandse vertaling voorzien van een voorwoord van Alexander Klöpping. Samen met Ernst-Jan Pfauth gaf hij de titel uit bij hun uitgeverij POM.press (een samenwerking met Maven Publishing).

De komst van AI en ChatGPT levert vragen op over wat AI betekent voor onze banen, ons dagelijks leven en de toekomst van de mensheid als geheel. Te midden van het lawaai van AI-evangelisten en doemdenkers weet Witte Huis-adviseur en hoogleraar Ethan Mollick een genuanceerd en praktisch geluid te laten horen: werk samen met AI en doe je voordeel met de Co-intelligentie die dan ontstaat.

Ethan Mollick
Ethan Mollick

Ethan Mollick, hoogleraar aan de gerenommeerde Wharton School, is een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van kunstmatige intelligentie. Wat hem onderscheidt van vele andere deskundigen, is zijn focus op de praktische toepassingen van AI en hoe die ons leven kunnen veranderen.

Maven Publishing